peluang_keemasan_menjadi_agen

Jom join Public gold & mula jana pasif income secara berterusan!

Bila lama tak post, ramai pulak yang bertanya macamana nak jadi agen Public Gold ni… so saya kongsikan sekali lg info tu yea & buatlah keputusan yang bijak sebab selain dari kita membuat pelaburan & penambahan aset dlm bentuk emas, kita pun boleh dapat komisyen bila mula menjual kpd saudara mara atau rakan2 kita.



  Nak share bisness emas ni tak susah mana pun… sebab semua orang tahu emas…kalau tak tahu banyak pun at least sikit pasti ada niat nak simpan emas sebab harga emas sentiasa meningkat & kenaikannya melebihi 30% tapi kalau simpan wang kertas kat ASB pun baru dapat 8.75% je… fikir-fikirkanlah….

Alhamdullilah… rezeki kepada sesiapa yang mengikuti blog ini…Promosi Menjadi Agen Public gold datang lagi! hanya bermodalkan RM20,000 sahaja anda boleh menjadi agen Public Gold & menikmati pembelian emas pada harga yg menguntungkan! Maklumlah harga sekarang sedang dalam trend menaik, siapa yang cepat beli, cepat le dapat untung!
Sebelum ini, kos untuk menjadi agen adalah sekitar RM40,000 (tetapi kalau sesiapa yang masih ingin tentang artikel En Syukor pada 4 November 2008, Public Gold telah menawarkan peluang kepada individu, syarikat dan koperasi untuk menjadi agen mereka dengan modal permulaan sekitar RM250,000. Jadi ia sedikit sebanyak menjadi halangan kepada mereka yang berminat menjadi menceburi business emas walaupun ianya adalah perniagaan yang menguntungkan.)
Sekarang dengan hanya RM20,000, anda berpeluang menjadi tokey emas Public Gold. Ini adalah satu peluang yang menarik kerana anda boleh menjual produk-produk Public Gold dan mendapatkan keuntungan.

Sebagai agen Public Gold anda boleh menjual produk-produk Public Gold seperti:
1. Jongkong Emas Public Gold
2. Dinar Emas Public Dinar
3. Jongkong Perak Public Silver
4. Barang kemas Public Jewellery
Antara kelebihan menjadi agen Public Gold:-
1. Anda akan mendapat komisyen jualan 1.0% daripada nilai jualan produk Public Gold.
2. Selain itu, anda juga boleh mendapat keuntungan belian balik produk antara 5% dan 6%.
3. Training percuma tentang teknik-teknik marketing dan teknik-teknik manipulasi emas fizikal (contohnya Ar-Rahnu) bagi menambahkan keuntungan.
4. Marketing tools yang menarik
Dengan kata lain:

1. Beli emas untuk pelaburan (simpanan) = untung2. Beli emas untuk untuk pelaburan + berniaga = untung banyak3. Beli emas untuk pelaburan + berniaga + teknik-teknik manipulasi emas = untung maksima.


Saya berminat. Apakah langkah yang saya perlu ambil?

Jika anda berminat, maka anda boleh mengambil langkah-langkah berikut:

1. Hubungi 012-3399034 & Isikan borang agen. (Klik saja disini untuk Borang Agen)
Pastikan ruangan introducer adalah Aidaq Services & Traders [A0215] (anda akan menjadi business partner saya & mendapat tunjukajar dari Sifu Syukor)
2. Buat belian 20k ( samada Jongkong, Dinar, perak atau jewellery) Anda bebas membuat pilihan. Anda boleh campur antara gold bar, dinar, barang kemas dan jongkong perak asalkan nilai keseluruhan RM20k keatas.
3. Buat bayaran kepada Public Gold. Hubungi mereka jika anda masalah

Nombor telefon office Public Gold Sunway, KL = 03-5634 8999
Nombor telefon office Public Gold Penang = 04-6449999
Nombor telefon office Public Gold Kota Bharu = 09-7462 999
Nombor telefon office Public Gold Ipoh = 05-242 8999

(p/s: jgn lupa hantarkan borang agen & slip bank original semasa mengambil stok emas anda)

4. Datang sesi training untuk agen.

5. Selesai.

 Nak bantuan? sms saya di talian 012-3399034

Kesimpulan:

1. Jangan lepaskan peluang ini. Jadikan emas sebagai business sampingan anda & mula jana income pasif.

2. Dengan membuat business emas, anda akan menjana pendapatan melalui kaedah melabur + berniaga.

3. Dengan menghadiri training dan mempelajari teknik-teknik pemasaran dan manipulasi emas, anda mampu membuat keuntungan yang lebih.

Selamat menjadi tokey emas!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>